Martijn de Frankrijker

Martijn de Frankrijker

Martijn de Frankrijker

Storyteller

Alles is verhalen. Elke ervaring die je meemaakt, elk product dat je gebruikt en elke service die je beleeft. Een goed verhaal verdiend het om meesterlijk verteld te worden, want zo kan de ervaring van één de beleving van velen worden. Die verhalen, die vertel ik. 

Als storyteller zit ik bij Bureau Max op het kruispunt van kwaliteit en communicatie. Want de kwaliteit van jouw product of service, moet vertaald worden naar een heldere boodschap. Een boodschap, daarbij, waar te allen tijde jouw hand in is te zien. Want van dertien in een dozijn hebben we er al genoeg…

“Een goed verhaal maakt de ervaring van één een beleving voor velen.”

Maar wat vertel je als je nog niet weet wat je moet zeggen? Daarom is het belangrijk om, voordat pen op papier komt, eerst te zoeken naar de kern van het verhaal dat je wil vertellen. Want door op zoek te gaan naar de kern, het grote waarom, komen we erachter waarom we doen wat we doen, hoe we komen waar we heen gaan en welke weg we moeten nemen.

Die verhalen bevinden zich overal en verdienen het, op hun eigen manier, verteld te worden. Zodoende leg ik me nooit toe op één tak van sport en schrijf, ontwerp, bedenk, vertel en creëer ik heel wat af om elk verhaal goed uit de verf te laten komen.

Wil je dus jouw verhaal meesterlijk verteld zien dan kun je contact met me opnemen om te praten over creatie, strategie, tekst en ontwerp.

Samen aan de slag?

Of heb je een vraag? Neem gerust contact op met Martijn!