Geertje Zwarts

Geertje Zwarts

Geertje Zwarts

Senior developer

Nu de mensheid informatie steeds meer op digitale wijze uitwisselt, is internet niet meer weg te denken uit onze samenleving. Wat mij vooral aanspreekt is dat internet geen eenrichtingsverkeer is, maar onderdeel van het leven is geworden. Interactieve dingen als bestellen uit een webwinkel, een restaurant zoeken op een kaart, regelen van bankzaken en sociale contacten bijhouden. Gebruiksvriendelijkheid staat daarbij voorop.
Een goede website is als een visitekaartje voor je organisatie, geeft de gebruiker de juiste ervaring en biedt precies aan wat je nodig hebt.

Na mijn studie Kunstmatige Intelligentie aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik via de universiteitsbibliotheek tot het ontwikkelen van websites en webapplicaties gekomen. Een vak wat inmiddels een hoge vlucht heeft genomen.

“Een goede site geeft inhoud aan internet.”

Het is steeds weer een uitdaging de applicaties duidelijk en transparant aan te bieden. Bij Max.nl bedenken we creatieve oplossingen om dit te bereiken. Daar doe ik graag aan mee! Binnen Bureau Max zorg ik voor de planning, ontwikkel websites en werk mee aan platformen.

Samen aan de slag?

Of heb je een vraag? Neem gerust contact op met Geertje!

Geertje Zwarts