Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Hoofdsponsor v.v. Dieren

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij de nieuwe hoofdsponsor van zaterdag-tweedeklasser Voetbalvereniging Dieren zijn geworden.

Wij hebben voor twee jaar, met een optie voor nog eens twee jaar, getekend. “Bohzou b.v. is een écht Dierens bedrijf. Wij zijn dan ook blij om te zien dat het vlaggenschip van v.v. Dieren wekelijks het veld op gaat met grotendeels eigen jeugd”.

“Assembleren, verpakken en verzenden geheel conform úw wensen.”

Bohzou Industries b.v. vindt het belangrijk om sociaal en maatschappelijk haar bijdrage te leveren. Binnen het bedrijf werken veel collega’s die direct en indirect betrokken zijn bij de grootste voetbalvereniging van Dieren. Naast dat de naam Bohzou Industries b.v. op de kleding van het 1e elftal prijkt, is het sportpark voorzien van diverse vlaggen en reclameborden in onze herkenbare rode kleur.

“Sportief en financieel gaat het v.v. Dieren voor de wind. Het aantal leden en sponsoren groeit gestaag. Maar we kunnen niet ontkennen dat wij erg blij zijn dat juist Bohzou b.v. het vertrouwen uitspreekt door hoofdsponsor te willen worden.” Aldus voorzitter Marcel Caubo.

Maatschappelijk betrokken
Maatschappelijk betrokken