Certificeringen

Certificeringen

Borgen, uitvoeren en bijsturen

Wij zijn continue bezig met het optimaliseren van onze dagelijkse processen. Kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu zijn hiervoor belangrijke pijlers. Door het hebben én behouden van de juiste certificeringen dragen wij hier zorg voor. 

“Een certificaat geeft vertrouwen. Vertrouwen in onze diensten én medewerkers.”

Met onze certificaten tonen wij aan dat wij efficiënt en veilig werken, dat wij de werkzaamheden en werkprocessen beheersen en dat wij duurzaamheid nastreven. Niet alleen omdat de wet- en regelgeving daarom vraagt, maar om u als opdrachtgever de zekerheid te bieden die u wenst. U kunt u daardoor focussen op de core-business van uw bedrijf, datgeen waar het voor u écht om draait. 

Certificeringen

VCA++

Veilig en gezond werken

Wij zijn erg blij met onze medewerkers. Zij zijn ons visitekaartje. Omdat zij soms risicovolle werkzaamheden uitvoeren móet onze werkomgeving veilig zijn. Zo kunnen zij gezond blijven werken.

Certificeringen

ISO 9001

Dé internationale norm voor kwaliteit

Onze processen voldoen aan de internationale kwaliteitssnormen. Wij hechten veel waarde aan de continue verbetering hiervan.

Certificeringen

ISO 14001

Wij beheersen onze impact op het milieu

Wij zijn ons bewust van een juiste evenwicht tussen milieu, maatschappij en economie. Deze is essentieel om te kunnen voorzien in de behoeften van onze generatie en de generaties na ons.

Certificeringen

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Wij denken graag mee over uw assemblage-, productie-, magazijn- of distributie-vraagstukken.

Contact opnemen